Cloverfield
%
70

Cloverfield

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cloverfield

Moeite met waar je nou Cloverfield moet kijken? Gedoe met downloaden? vintageic.eu is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cloverfield

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

A going-away party in Manhattan is interrupted when a mysterious monster of epic proportions launches an attack on New York City.

Regisseur en acteurs

 • Matt Reeves portrait

  Matt Reeves

  director

 • Brian Klugman portrait

  Brian Klugman

  actor

 • Theo Rossi portrait

  Theo Rossi

  actor

 • Margot Farley portrait

  Margot Farley

  actor

 • Anjul Nigam portrait

  Anjul Nigam

  actor

 • Odette Annable portrait

  Odette Annable

  actor

 • Mike Vogel portrait

  Mike Vogel

  actor

 • Michael Stahl-David portrait

  Michael Stahl-David

  actor

 • T.J. Miller portrait

  T.J. Miller

  actor

 • Jessica Lucas portrait

  Jessica Lucas

  actor

 • Lizzy Caplan portrait

  Lizzy Caplan

  actor

Trailers

Cloverfield

Zin om Cloverfield lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cloverfield te bekijken voor je op een rijtje.

Cloverfield downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cloverfield downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cloverfield. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cloverfield er ook in SD heel goed uit.

Cloverfield streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cloverfield net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cloverfield hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cloverfield helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cloverfield torrent

Denk je dat je om Cloverfield te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cloverfield trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cloverfield de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.