Easy Rider
%
74

Easy Rider

Nu kijken

Kijk Easy Rider

Moeite met waar je nou Easy Rider moet kijken? Gedoe met downloaden? vintageic.eu is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Easy Rider

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

A landmark road film, EASY RIDER chronicles the search for freedom by two motorcycle-riding drifters (Peter Fonda and Dennis Hopper) who meet up with alcoholic lawyer, Jack Nicholson in a southern jail. Nicholson gets them out and then joins them on their liberating journey. © 1969, renewed 1997 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Hopper portait

  Dennis Hopper

  Director

 • Peter Fonda portait

  Peter Fonda

  Wyatt

 • Dennis Hopper portait

  Dennis Hopper

  Billy

 • Antonio Mendoza portrait

  Antonio Mendoza

  Jesus

 • Phil Spector portait

  Phil Spector

  Connection

 • Jack Nicholson portait

  Jack Nicholson

  George Hanson

 • Luke Askew portait

  Luke Askew

  Stranger on Highway

 • Karen Black portait

  Karen Black

  Karen

 • Toni Basil portait

  Toni Basil

  Mary

Easy Rider

Op zoek naar Easy Rider? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Easy Rider streamen

Het streamen van movies als Easy Rider heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Easy Rider waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Easy Rider dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Easy Rider downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Easy Rider te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Easy Rider torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Easy Rider trailer

Weet je nog niet zeker of Easy Rider jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.