Second Act

Second Act

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Second Act

Moeite met waar je nou Second Act moet kijken? Gedoe met downloaden? vintageic.eu is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Second Act

Bekijk nog 42 bronnen

Weten in welke bioscopen Second Act draait?

Samenvatting

Maya (Jennifer Lopez) is zeer succesvol als assistent-manager bij een lokale supermarkt. Wanneer haar een positie als filiaalmanager wordt geweigerd omdat zij geen diploma heeft, zakt de moed in haar schoenen. Als ze door een vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational van verzorgingsproducten, weet zij dankzij haar kennis de CEO te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat is. Met torenhoge verwachtingen en een levensstijl waar ze altijd al van droomde moet Maya bewijzen dat ervaring evenveel (of meer) waard kan zijn dan een diploma in de zakenwereld.

Regisseur en acteurs

 • Peter Segal portrait

  Peter Segal

  Director

 • Jennifer Lopez portrait

  Jennifer Lopez

  Actor

 • Vanessa Hudgens portrait

  Vanessa Hudgens

  Actor

 • Leah Remini portrait

  Leah Remini

  Actor

 • Treat Williams portrait

  Treat Williams

  Actor

 • Milo Ventimiglia portrait

  Milo Ventimiglia

  Actor

Trailers

Second Act

Benieuwd naar Second Act? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met vintageic.eu weet je binnen no-time waar Second Act draait.

Second Act in de bioscoop

Second Act draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Second Act.

Second Act streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Second Act te streamen is, vind je een link op vintageic.eu. Weet je al zeker dat Second Act een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Second Act zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Second Act torrent

Op zoek naar een torrent van Second Act? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Second Act zonder zorgen.

Second Act downloaden

Als Second Act binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Second Act trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Second Act de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.