Sing
%
72

Sing

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sing

Moeite met waar je nou Sing moet kijken? Gedoe met downloaden? vintageic.eu is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sing

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetje; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Garth Jennings portrait

  Garth Jennings

  Director

 • Matthew McConaughey portrait

  Matthew McConaughey

  Actor

 • Reese Witherspoon portrait

  Reese Witherspoon

  Actor

 • Seth MacFarlane portrait

  Seth MacFarlane

  Actor

 • Scarlett Johansson portrait

  Scarlett Johansson

  Actor

 • John C. Reilly portrait

  John C. Reilly

  Actor

Trailers

Sing

Veel gehoord over Sing en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Sing heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Sing streamen

Wil je Sing, de movie met Matthew McConaughey, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Sing zelfs gratis kijken.

Sing downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Sing ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Sing er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Sing torrent

Op zoek naar een torrent van Sing? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Sing te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Sing trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Sing. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.