Dokter Hart
%
95

Dokter Hart

Kijk Dokter Hart

Moeite met waar je nou Dokter Hart moet kijken? Gedoe met downloaden? vintageic.eu is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De jonge dokter Zoe Hart besluit dokter Harley Wilkes te helpen in zijn praktijk. Wanneer ze arriveert blijkt de dokter overleden te zijn. Hij heeft de helft van zijn praktijk voor haar achtergelaten.

Regisseur en acteurs

 • Rachel Bilson portait

  Rachel Bilson

  Zoe Hart

 • Jaime King portait

  Jaime King

  Lemon Breeland

 • Cress Williams portait

  Cress Williams

  Lavon Hayes

 • Wilson Bethel portait

  Wilson Bethel

  Wade Kinsella

 • Tim Matheson portait

  Tim Matheson

  Dr. Brick Breeland

 • Scott Porter portait

  Scott Porter

  George Tucker

 • Kaitlyn Black portrait

  Kaitlyn Black

  Annabeth Nass

Dokter Hart

Benieuwd naar Dokter Hart? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Dokter Hart kunt bekijken.

Dokter Hart streamen

Wil je Dokter Hart streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Dokter Hart gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Dokter Hart downloaden

series als Dokter Hart kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Dokter Hart. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dokter Hart. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Dokter Hart torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Dokter Hart te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Dokter Hart trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Dokter Hart je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!