Twin Peaks
%
89

Twin Peaks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Twin Peaks

Moeite met waar je nou Twin Peaks moet kijken? Gedoe met downloaden? vintageic.eu is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Twin Peaks

Samenvatting

'Wie vermoordde Laura Palmer?', is de vraag die op de lippen brandt van de bewoners van het mysterieuze stadje Twin Peaks. Wanneer een tijdje later een ander meisje in shocktoestand het stadje komt binnengelopen, roept lokale sheriff Harry S. Truman de hulp in van FBI-agent Dale Cooper. Samen exploreren zij een web van liaisons en intriges.

Regisseur en acteurs

 • Kyle MacLachlan portait

  Kyle MacLachlan

  Special Agent Dale Cooper

 • Mädchen Amick portait

  Mädchen Amick

  Shelly Johnson

 • Dana Ashbrook portait

  Dana Ashbrook

  Robert "Bobby" Briggs

 • Grace Zabriskie portait

  Grace Zabriskie

  Sarah Palmer

 • Kimmy Robertson portait

  Kimmy Robertson

  Lucy Moran

 • Everett McGill portait

  Everett McGill

  Big Ed Hurley

 • Ray Wise portait

  Ray Wise

  Leland Palmer

 • Sheryl Lee portait

  Sheryl Lee

  Laura Palmer

 • Russ Tamblyn portait

  Russ Tamblyn

  Dr. Lawrence Jacoby

Trailers

Twin Peaks

Zin om Twin Peaks lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Twin Peaks te bekijken voor je op een rijtje.

Twin Peaks downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Twin Peaks downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Twin Peaks. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Twin Peaks er ook in SD heel goed uit.

Twin Peaks streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Twin Peaks net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Twin Peaks hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Twin Peaks helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Twin Peaks torrent

Denk je dat je om Twin Peaks te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Twin Peaks trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Twin Peaks de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.